Course Code: 05

S-a constatat statistic, că odată cu promovarea sau impunerea parcurgerii cursurilor de prim ajutor, se reduc tot mai mult numărul de victime ce altfel nu ar fi avut şanse de recuperare.

În urma absolvirii cursului veti putea fi capabili sa salvaţi viaţa colegilor sau a celor dragi, prin recunoşterea simptomatologiilor specifice, prin înţelegerea şi aplicarea măsurilor şi tehnicilor de prim ajutor, până la sosirea ajutorului medical.

DA, câteva minute cât durează sorirea echipelor de urgenţă medicală, pot fi fatale unei victime ce nu beneficiază de prim ajutor.

Este momentul să contribuiți la încercarea stopării pierderii de vieţi omeneşti datorate necunoaşterii unor elemente de bază în acordarea primului ajutor, participând la o instruire susținută de un medic.

Cursul răspunde Legii SSM 319/2006, care la art. 10 impune obligaţia oricărui angajator de a lua măsurile de prim ajutor, iar pentru aceasta va trebui să desemneze lucrătorul ce este instruit adecvat să aplice aceste măsuri.

Conţinutul cursului respectă condiţiile Legii Sănătăţii şi a Metodologiei aplicării normelor referitoare la Prim Ajutor, cuprinzând aspecte privind:

- recunoaşterea urgenţelor cu risc vital;

- accesarea şi activarea SMU prin 112;

- acordarea primului ajutor de bază până la sosirea echipelor de urgenţă pentru cele mai întâlnite accidente.
Cursantul absolvent va trebui să promoveze un examen teoretic prin testarea tip grilă, si un examen practic, prin testarea acurateţii tehnicii de resuscitare cardio pulmonara (RCP), ce se face pe un manechin.

Manechinul monitorizează prin leduri ritmicitatea şi amplitudinea corectă a compresiilor, constructiv simulează activitatea plămânilor şi hiperextensia capului pentru eliberarea căilor respiratorii.

Media celor două teste va fi trecută în Diploma de Absolvire eliberata de către firma noastră.

Instruirea se desfășoară:

1. integrat in sesiunile de cursuri SSM ce se desfășoară la interval de 2 luni la Colegiul Tehnic Henri Coanda de la ora 17,30;

2. la sediul beneficiarului, la date și intervale orare stabilite de comun acord cu aceștia, de la 7 cursanți inclusiv în sus.
- Pentru exactitatea datelor ce vor fi trecute în diplomă este necesară o copie a actului de identitate

- Sunt admişi toţi cei interesaţi, indiferent de nivelul de studii absolvite.
200 lei/persoană

Tarifului nu i se aplică TVA

Cursul poate fi gratuit în cazul contractării oricăror tipuri de cursuri de SSM

Se pot aplica diverse discount-uri de la 10% până la 33%:

- de sesiune,

- de volum,

- de fidelitate

Puteti afla de ce discount puteti beneficia in sesiunea curenta completand formularul de contact de la sectiunea următoare de ”Înscriere”