Course Code: 04

S-a constatat statistic ca odată cu promovarea sau impunerea parcurgerii cursurilor de prim ajutor, se reduc tot mai mult numărul de victime fără şanse de recuperare. În urma absolvirii cursului veti putea fi capabili sa salvaţi viaţa colegilor sau a celor dragi, prin recunoşterea simptomatologiilor specifice, prin înţelegerea şi aplicarea măsurilor şi tehnicilor de prim ajutor, până la sosirea ajutorului medical. DA, câteva minute cât durează sorirea echipelor de urgenţă medicală, pot fi fatale unei victime ce nu beneficiază de prim ajutor. Este momentul să încercaţi stoparea pierderii de vieţi omeneşti pentru necunoaşterea unor elemente de bază în prim ajutor.

Cursul răspunde Legii SSM 319/2006, care la art. 10 impune obligaţia oricărui angajator de a lua măsurile de prim ajutor, iar pentru aceasta va trebui să desemneze lucrătorul ce este instruit adecvat să aplice aceste măsuri. Conţinutul cursului respectă condiţiile Legii Sănătăţii şi a Metodologiei aplicării normelor referitoare la Prim Ajutor, cuprinzând aspecte privind: - recunoaşterea urgenţelor cu risc vital; - accesarea şi activarea SMU prin 112; - acordarea primului ajutor de bază până la sosirea echipelor de urgenţă pentru cele mai întâlnite accidente.
Cursantul absolvent va trebui să promoveze un examen teoretic prin testarea tip grilă, si un examen practic, prin testarea acurateţii tehnicii de resuscitare cardio pulmonara (RCP), ce se face pe un manechin. Acesta posedă o monitorizare prin leduri a ritmicităţii şi amplitudinii compresiilor, constructiv simulează activitatea plămânilor şi hiperextensia capului pentru eliberarea căilor respiratorii. Media celor două teste va fi trecută în Diploma de Absolvire eliberata de către firma noastră.
- copie act de identitate - adeverinţă medicală de la medicul de medicina muncii ce trebuie sa conţină concluzia "apt curs prim ajutor" Sunt admişi toţi cei interesaţi, indiferent de nivelul de studii absolvite.
După completarea căsuţelor şi prin acţionarea butonului “Trimite” de mai jos, în cel mai scurt timp veţi primi o ofertă completă şi un formular de înscriere la cursul de care sunteţi interesat.

Dacă doriţi, ne puteţi contacta şi telefonic pentru alte informaţii preliminare, la 0736 438622 - dl. Alin Gaureanu.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiectul/ cursul

Mesaj